5 Manieren dat spanplafonds u geld kunnen besparen

Verlaag uw verwarmingsrekeningen

spanplafonds zijn energiezuiniger dan standaard plafonds. Dit komt omdat ze meestal onder het oorspronkelijke plafond van een ruimte worden geïnstalleerd. Dit verbetert de isolatie-eigenschappen van een ruimte door warmte op te vangen in de luchtruimte tussen het nieuwe plafond en het oorspronkelijke plafond. Warmte die tot aan het rekplafond stijgt, wordt ook weer naar beneden gereflecteerd in de ruimte. Bij traditionele plafonds gaat een deel van die warmte verloren door het plafond. Om de ruimte nog efficiënter te maken kunt u extra isolatie in de ruimte aanbrengen.

Meer informatie over: spanplafond

Ze gaan langer mee

spanplafonds zijn ongelooflijk sterk, zo sterk dat je er zelfs op kunt staan! Ze zijn ook waterdicht, niet brandbaar en niet giftig. Ze tasten niet aan en hebben geen last van vocht. Daardoor zijn ze zeer duurzaam. Easy Ceiling Technologies biedt, net als andere leveranciers van rekplafonds, 10 jaar garantie, maar onze plafonds gaan veel langer mee. Zo bespaart u geld door ze te moeten vervangen of herinrichten voor een lange tijd. Wanneer de tijd er uiteindelijk rijp voor is, zijn ze ook snel en eenvoudig te repareren of te vervangen!

spanplafond cinema kamer

. Lage installatiekosten

spanplafonds besparen u tijd en geld bij de installatie, omdat de installatie ervan minder dan een dag in beslag neemt. Beter nog, u hoeft de ruimte niet vrij te maken voor de installatie en ze maken geen rommel. Bij andere plafondvarianten moet je al het meubilair in de kamer verwijderen en het duurt tot een week voordat ze klaar zijn.

Geen noodzaak om bestaande plafonds te verwijderen of te repareren.

Uw bestaande plafond kan lelijk, ongelijk of beschadigd zijn. Bij andere plafondbekledingen moet u het bestaande plafond vervangen of repareren. Bij sommige oude plafonds, bijvoorbeeld die welke asbest bevatten, kan dit erg duur zijn. Bij rekbare plafonds kunt u echter gewoon het doek eronder plaatsen en het originele plafond op zijn plaats laten. Probleem opgelost en kosten bespaard!

Een wow-factor die niet de aarde kost

Als huiseigenaren of bedrijven om een wow-factor vragen, beseffen ze dat ze er misschien een premie voor moeten betalen. Maar niet met spanplafonds . U kunt verschillende niveaus creëren, kiezen uit een reeks afwerkingen, een lichtshow toevoegen of zelfs afdrukken met uw favoriete kunstwerk of bedrijfslogo. Er is een enorm scala aan designopties die de aarde niet kosten.

spanplafonds zijn een fantastische kosteneffectieve oplossing voor de meeste huizen en gebouwen. Als u meer wilt weten, neem dan contact met ons op!

Copyright © 2021 Spanplafond. Alle Rechten Voorbehouden - Algemene voorwaarden