Design Penthouse Inrichting In Antwerpen

Spanplafonds Sint-Truiden: een plafond zonder scheuren, zonder naden en zonder onderhoud. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. Met andere woorden; er is een schat van kennis en ervaring binnen ons bedrijf om onze klanten bedienen. Een polyester spanplafond wordt ook wel een koud spanplafond genoemd. Eigen productie en productie voor andere bedrijven.

Kcp plafonds is dé specialist en denkt met u mee aan een duurzame oplossing voor uw plafonds.  Neem contact op met KCP! 

De hightech DESCOR® spanplafonds worden ook gemonteerd in vochtige ruimten, zoals badkamers, keukens, overdekte zwembaden… uw spanplafond blijft mooi strak gespannen, ook na jaren. Online kopen wholesale douche plafond switch uit china douche.. Mag ik er op wijzen dat de dakbekleding van de wagens bestond uit pvc zoals deze die wordt gebruikt in de pvc-spanplafonds.

Wenst u liever met uw eigen gekozen verlichting te werken? Je kan deze vloer in vrijwel alle RAL-kleuren krijgen, en je kan eenvoudig patronen of tekeningen aanbrengen in deze vloer. Het puncties, snijwonden, breekt uit de klappen. Door gebruik van dit materiaal, kunnen we enorm flexibel zijn en garanderen we een snelle en schone plaatsing.

Ook voor andere vragen over het plaatsen van rachelwerk, gips platen en het monteren van inbouwspots na het verlaagd maken bent u bij ons van harte welkom. Een akoestisch spanplafond is een praktische en esthetische plafondoplossing. Je biedt hulp in de wasserij (sorteren van linnen, bedienen wasmachines en...

 

Copyright © 2021 Spanplafond. Alle Rechten Voorbehouden - Algemene voorwaarden