Gyproc plafond Alveringem

Gyproc plafond Alveringem

Er zijn verschillende manieren om een Gyproc plafond Alveringem te bevestigen. Als eerste met een afgehangen plafond Alveringem, hierbij wordt de bestaande constructie gebruikt zoals de houten balken of het beton dat reeds aanwezig is. Als dat niet mogelijk is kan er ook een vrijdragend spanplafond Alveringem worden gemonteerd met speciale beugels aan de wanden. Wat de voordelen zijn van elke methode, en wat je verder moet weten over een Gyproc plafond plaatsen Alveringem kun je op deze pagina lezen.

Voordelen van een Gyproc plafond Alveringem

Gyproc plafond plaatsen Alveringem

Allereerst zijn er een aantal voordelen die voor elk type Gyproc plafond Alveringem van toepassing zijn:

  • Een Gyproc plafond Alveringem is in relatief korte tijd aan te brengen.
  • Het is niet nodig om het oude plafond te verwijderen.
  • Aanbrengen van een Gyproc Alveringem plafond is een karwei dat weinig overlast veroorzaakt.
  • De kosten voor dit type plafonds zijn lager dan alternatieve oplossingen.
  • Het is de meest eenvoudige manier om een plafond te verlagen.
  • Met een Gyproc plafond Alveringem kun je energiekosten besparen.
  • Naast isolatie van warmte kan het plafond ook geluid dempen.

Gyproc plafonds Alveringem zijn geschikt voor vele toepassingen waaronder particuliere woonhuizen, kantoren, winkelpanden en horeca gelegenheden. De Gyproc platen zijn in elke gewenste kleur te schilderen Alveringem waarmee de constructie echt compleet deel uitmaakt van de ruimte.

Hoe wordt een Gyproc plafond Alveringem bevestigd?

Afhankelijk van de methode wordt het Gyproc plafond Alveringem bevestigd aan de materialen die reeds op de bestaande overspanning aanwezig zijn of direct op de wanden. Dit noemen we een afgehangen plafond plaatsen Alveringem en een vrijdragend plafond.

Verlaagd Gyproc plafond Alveringem
  • Afgehangen plafond Alveringem: Het Gyproc plafond wordt direct met schroeven op de bestaande materialen bevestigd, eventueel kunnen er balken of beugels geplaatst worden om het geheel waterpas te maken.
  • Vrijdragend plafond Alveringem: Wanneer de materialen niet sterk genoeg zijn om een afgehangen plafond te bevestigen kan een vrijdragend plafond de oplossing zijn. Hierbij wordt het Gyproc plafond bevestigd aan de omringende muren. Het enige verschil is de beperkte afmetingen van de overspanning, die gaat tot maximaal vijf meter.

Gyproc plafond Alveringem in badkamer, keuken of toilet

In vochtige ruimte wordt er gebruik gemaakt van speciale Gyproc platen die geïmpregneerd zijn om de vochtabsorptie te verlagen. Deze platen hebben een groene kleur. Het is mogelijk om de Gyproc plafond Alveringem platen te schilderen, gebruik in vochtige ruimtes speciale verf die vochtbestendig is.

Gebogen Gyproc plafond Alveringem

Met buigzame platen en flexibele profielen kan er ook een kromming in het plafond gemaakt worden wat een bijzondere uitstraling geeft. Daarnaast kan met akoestisch vezeldoek de akoestiek van de gehele ruimte beïnvloed worden.

Spanplafonds/wanden

CLIPSO®spanplafond/spanwand is speciaal ontworpen voor hoogstaande kwalitatieve oplossingen op het gebied van esthetiek en comfort, ideaal voor renovatie, nieuwbouw en decoratie.

Spanplafonds/wanden

Akoestisch

Wat een aangename akoestiek! Vandaag de dag is het een luxe te kunnen wonen en werken in een akoestisch aangenaam en comfortabel leefklimaat.

Akoestisch

Decoratieve prints

Clipso Sign is een decoratieve print bekleding voor interieur decor of visuele communicatie in groot formaat.


Decoratieve prints

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie Antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Spanplafond. Alle Rechten Voorbehouden