Residentiële spanplafond gebruik

Popcorn plafonds en andere typische huisafwerkingen zoals droge muur en stucwerk kunnen saai zijn. Waarom verandert u uw woonruimte niet in een kunstwerk met een stijlvol en betaalbaar PVC spanplafond?

Geweldig voor herinrichting voor wederverkoop of persoonlijke doeleinden, PVC spanplafonds beschermen tegen overstromingen en andere watergerelateerde zaken. Het materiaal mag dan wel dun zijn, maar het is uiterst duurzaam en in staat om veel water vast te houden, perfect voor elke ruimte in huis. Het is ook ontworpen om stoomcondensatie te voorkomen, waardoor het ideaal is voor vochtige omgevingen zoals binnenzwembaden en stomende douches in badkamers.

Het belangrijkste is dat het prachtige designelementen zijn die uniek zijn voor uw visie. Transformeer uw basis leefruimtes in kunstwerken met stretchplafonds die aanpasbaar zijn aan het ontwerp, de thema's en de afmetingen van uw huis. Het zal werken in perfecte harmonie met de verlichting, de architectuur en de esthetiek van uw ruimte.

GEBRUIK VAN DE WOONRUIMTE

Keuken

Keukens zijn belangrijk voor huizenkopers. Verander uw kookruimte volledig en voeg tegelijkertijd waarde toe door deze te verfraaien met een rekbaar plafond.

Speel met kleur, geïntegreerde verlichting en zelfs 3D-effecten zoals vormen van verschillende kleuren gelaagd om een uniek en modern element te creëren.

Woonkamer

Uw woonkamer is een gemeenschappelijke ruimte voor zowel ontspanning als vermaak voor vriend en familie. Als gemeenschappelijke ruimte in uw huis gepresenteerd aan de gasten, zal een stretch plafond laat het weerspiegelen van uw huis flare.

Van een modern, glanzend rood plafond om een punch te pakken, tot een neutraal, gedempt plafond, de keuzes zijn aan u. Maak indruk op uw gasten met geïntegreerde verlichting voor een warme gloed met artistieke waarde.

Hoofdslaapkamer

Uw slaapkamer is uw persoonlijke ruimte. Breng uzelf naar uw gelukkige plek door de toon te zetten met een rekbaar plafond.

Of u nu uw favoriete kleur wilt integreren, wilt spelen met verschillende geïntegreerde verlichtingsopties of wilt experimenteren met 3D-vormen en -texturen, het aanpassingsproces is eenvoudig en volledig aan u. Ontspannende tinten of moderne, levendige kleuren, een rekbaar plafond is het stijlvolle designelement dat uw kamer nodig heeft.

Kinderkamer

Kinderen hebben veel fantasie! Laat die van hen maar eens los en denk na in hun eigen slaapkamer. Voor onderzeese thema's, buitenruimte of prinsessenslaapkamer is alles mogelijk. Creëer een unieke themaslaapkamer met stretchplafonds met geïntegreerde licht- en 3D-effecten om de ruimte volledig te transformeren.

Badkamer

Een goed ontworpen badkamer is goed voor zowel de bewoners als de gasten van het huis. Voeg wat stijl toe aan uw sanitaire ruimte met glanzende plafondafwerkingen in alle kleuren en 3D-vormen om uw thema te accentueren. Op die manier is elke kamer in uw huis stijlvol en spannend.

Copyright © 2021 Spanplafond. Alle Rechten Voorbehouden - Algemene voorwaarden