Inspiratie opdoen voor je spanplafond? Je doet het hier!

Ben je op zoek naar inspiratie voor je spanplafond? Lees dan snel verder. De mogelijkheden zijn namelijk bijna eindeloos voor spanplafonds. Niet alleen heb je de keuze uit vele kleuren, maar het is tevens mogelijk om van alles te laten plaatsen op het doek waaruit het spanplafond bestaat. Logo’s, foto’s, prints en afbeeldingen: de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Daarnaast zijn verschillende effecten mogelijk door met licht te spelen. Lees snel verder om inspiratie voor je spanplafond op te doen. Ook een spanplafond in de badkamer is perfect mogelijk.

Speel met de spanplafond kleuren

Het is mogelijk om een standaard spanplafond aan te schaffen in een neutrale kleur. Deze passen overal bij en zien er prima uit. Maar het is goed mogelijk dat je een spanplafond met een eigen smoel wilt. Of misschien beschik je wel over een eigenzinnig interieur. Dan wil je natuurlijk dat jouw spanplafond hierop aangepast wordt. Gelukkig zijn opvallende kleuren een mogelijkheid. Een breed spectrum aan kleuren kan toegepast worden op een spanplafond. Tip: donkere kleuren geven de optische illusie dat het plafond lager is dan het daadwerkelijk is.

spanplafond wit inspiratie spanplafond kleuren spanplafond

Bedrukt spanplafond

Je hebt dus vele mogelijkheden op het gebied van kleuren. Maar je kunt ook een boel laten printen op een spanplafond. Afbeeldingen, foto’s, prints: het is allemaal mogelijk. Dit kan een uniek gezicht aan je spanplafond geven. Bovendien kan het passen bij het thema dat je hebt voor een ruimte. Dit kan interessant zijn voor bijvoorbeeld een kinderkamer. Is het thema Marvel superhelden? Het is mogelijk om alle favoriete superhelden van je kinderen op het spanplafond te laten drukken.

spanplafond print

Ben je een fan van tropische bestemmingen op vakantie? Voorzie je slaapkamer van een spanplafond met bijvoorbeeld palmbomen. Zo kun je altijd dromen over je favoriete vakanties. Maar ook voor ondernemers is een spanplafond dankzij deze optie een interessant alternatief. Met bedrukkingen is van alles mogelijk. Het is dus ook mogelijk om bijvoorbeeld je eigen logo op het spanplafond te laten drukken. Dit personaliseert je kantoor in één klap. Spanplafonds zijn daarom ook een interessante optie voor bedrijven.

lak spanplafond

Gelakte spanplafonds

Naast spelen met kleuren en bedrukkingen is het tevens mogelijk om je spanplafond te laten lakken. Standaard zijn spanplafonds mat, maar lak is goed te plaatsen. Dit voorziet je spanplafond van een originele en glanzende look. In combinatie met kleuren is het bijvoorbeeld mogelijk om je interieur te voorzien van een futuristische look. Waar je ook voor gaat, gelakte spanplafonds voorzien een ruimte van klasse. Het is een originele look met een wow-factor. Bekijk hier ook de inspiratie voor uw badkamer spanplafond

Copyright © 2021 Spanplafond. Alle Rechten Voorbehouden - Algemene voorwaarden