Spanplafonds: Verfris uw interieur

Als je nog nooit gehoord hebt van Spanplafonds, ben je zeker in voor een traktatie! Als het gaat om uw plafond, vergeet dan niet dat u verder kunt denken dan het gewone. Zeker, stucwerk en gipsplaten zijn niet zonder hun voordelen en eenvoudige charme. Maar denkt u echt dat dat het is voor plafonds? Dit is zeker het punt waarop u meer wilt leren over het toevoegen van een spanplafond. Dit is een prachtige manier om uw interieur op een gedurfde, dramatische manier op te frissen. Het beste van alles is dat een spanplafond een concept is dat niet alleen in persoonlijke/residentiële ruimtes, maar ook in commerciële ruimtes briljant kan werken.

Bij KCP hebben we gewerkt met ruimtes in alle soorten en maten. PVC-plafonds en Clipso Fabrice-plafonds zijn massieve, eindeloos aanpasbare concepten. Tegelijkertijd krabben deze producten nog maar net het oppervlak van wat u aan uw plafond kunt doen.

Als u nieuw bent met dit alles over Spanplafonds, hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij geven u een compleet overzicht van alles wat een spanplafond te bieden heeft. Vanaf dat moment kunnen we u een aantal van de opmerkelijke voordelen laten zien die u te wachten staan. Simpel gezegd, als je moe bent van hetzelfde oude plafond, dan hebben we wat nieuws dat je gaat houden.

Verfris uw interieur met een spanplafond

Wat zijn Spanplafonds?

Stijlvol en in gelijke mate aanpasbaar, een rekbaar plafond is een geweldige manier om een onderscheidend brandpunt te creëren. PVC spanplafonds worden gemaakt van PVC-materialen, die vervolgens worden geïnspecteerd door CNC-machines. Dit wordt gedaan om er zeker van te zijn dat aan de hoogste kwaliteitseisen wordt voldaan. Zodra de normen worden gerespecteerd, wordt het materiaal uitgerekt tot een plaat van zeer dun, zeer krachtig vinyl. Zoals u zich kunt voorstellen, zijn er veel verschillende dingen die met zoiets kunnen worden gedaan.

Denk aan het spanplafond als de moderne benadering van plafonddecoratie. Voor ons geld klinkt "decoratie" echter niet helemaal goed. We zouden het zo stellen dat een spanplafond uiteindelijk zoveel meer is dan alleen maar decoratie. Kijk eens naar enkele voorbeelden uit het verleden van ons werk. Dat geeft u een duidelijk beeld van wat u met dit soort plafonds kunt doen.

Uw verscheidenheid aan kleuren en texturen is de moeite waard om op te letten. U bent niet beperkt tot een zeer specifieke keuze. Bij een spanplafond is de lucht bijna de grens. Sterker nog, als u een duizelingwekkende indruk wilt wekken van een mooie, drukke hemel, kan een spanplafond concept helpen. Matte texturen, glanzende texturen en satijnen texturen behoren tot de meest populaire mogelijkheden. Spanplafonds hebben veel voordeel bij het hebben van tonnen maatwerkopties. Daar gaan we later nog dieper op in.

Het proces om zoiets als een PVC spanplafond te creëren is eenvoudig. Dit is misschien wel een van de belangrijkste redenen waarom het zo'n indrukwekkend potentieel heeft als een toevoeging aan uw ruimte. U vindt deze plafonds in restaurants, woonkamers, eetkamers, slaapkamers, professionele ruimtes en elders.

Voordelen van span Plafonds

Met een goed idee van de voordelen van Spanplafonds kunnen we een aantal van die verbazingwekkende voordelen bereiken:

  • Het installatieproces is verbazingwekkend eenvoudig. Hoewel dit werk aan de profs moet worden overgelaten, is dit nog steeds een gemakkelijker dan normale installatietaak. Voorbehandelingen zijn bij dit soort plafonds niet nodig. Niemand hoeft iets te egaliseren, te bepleisteren of voor te bereiden.
  • Een spanplafond biedt ook een krachtige bescherming. Deze plafonds beperken zich niet alleen tot visuele punch. Ze kunnen ook helpen om uw huis of bedrijf te beschermen tegen lekken die van bovenaf komen.
  • Om zeker te zijn, de esthetische aantrekkingskracht van deze plafonds is nog steeds de moeite waard. Nogmaals, kijk eens naar enkele voorbeelden van wat we hebben aangeboden. U zult merken dat het resultaat absoluut adembenemend kan zijn. Dat resultaat kan natuurlijk afhankelijk zijn van het vertrouwen dat u in PVC-Spanplafonds hebt.
  • U heeft de controle over dat eindresultaat. Een groot pluspunt van deze plafonds is het feit dat u veel verschillende, even mooie dingen kunt bereiken. Er zijn veel unieke elementen om u te helpen uw eindresultaat te personaliseren. Akoestische oplossingen en 3D-vormen/effecten zijn slechts twee van uw mogelijkheden. Verlichte oppervlakken zijn mogelijk en u kunt zelfs meer leren over het toevoegen van lichtintegratie. Multilayer framing is een ander designelement dat u helpt om precies te krijgen wat u wilt.
  • Het installatieproces is volledig vrij van rommel. Als we ons een nieuw plafond voorstellen, stellen we ons een hoop vuil en puin voor. Dit is niet het geval bij een spanplafond. Het proces is uiterst eenvoudig. Het laat niets achter in de weg van een puinhoop.
  • Maskeren: Een spanplafond kan worden gebruikt om onvolkomenheden zoals communicatie-/elektrische draden, wandruwheid of wanddefecten te maskeren.

Conclusie

Het zou inmiddels gemakkelijk te begrijpen moeten zijn waarom zoveel mensen zich tot het opspannen van plafonds wenden. Het kan allemaal beginnen met een overleg met KCP. Wij kunnen uw vragen beantwoorden.

Copyright © 2021 Spanplafond. Alle Rechten Voorbehouden - Algemene voorwaarden