Voordelen van bedrukte wandbekleding

Voordelen van bedrukte wandbekleding

Ontdek de onbegrensde stilistische voordelen van het nieuwe alternatief voor wand- en plafondafwerkingen.

Lees ook meer over spanplafonds.

Bent u de basisafwerkingen zoals gipsplaten, stucwerk en popcorn plafonds beu? Bedrukte wandbekleding is een chique en innovatieve manier om uw oude ruimtes op te knappen en het unieke karakter toe te voegen dat uw woon- of bedrijfsruimte nodig heeft.

Volledig aanpasbaar van het ontwerp tot het materiaal en de geïntegreerde verlichting, gedrukte wandbekledingen zijn esthetisch aantrekkelijk en gemaakt om uw verbeelding en stijl aan te passen. Het beste deel? Geen enkele ruimte is uitgesloten! Bedrukte wandbekleding kan in alle ruimtes worden toegepast, ongeacht de functie.

RESIDENTIËLE RUIMTES

Keuken en Woonkamer

Uw woonkamer en keuken zijn een gemeenschappelijke ruimte voor zowel ontspanning als vermaak voor vrienden en familie. Gemeenschappelijke ruimtes in uw huis, in wezen worden ze altijd aan de gasten gepresenteerd en weerspiegelen uw persoonlijke stijl. Op dezelfde manier, waarom sieren we uw woonkamer en keuken niet met bedrukte wandbekleding om deze volledig te transformeren?

Of u nu op zoek bent naar een houten huisje met bedrukte houten lambrisering, of een modern gevoel met glanzend rode muren om een punch te pakken, de keuzes zijn beperkt tot uw verbeelding. Maak indruk op uw gasten met een stilistische kamer met bedrukte wandbekleding!

Slaapkamers

Uw slaapkamer is niet alleen uw persoonlijke plek, maar ook uw toevluchtsoord. Breng uzelf naar uw gelukkige plaats door uw slaapkamer aan te passen met bedrukte wandbekleding om de toon te zetten voor uw privéruimte.

Er zijn verschillende kleuren, materialen en patronen om uw stijl en smaak aan te vullen. Of u nu uw favoriete kleur wilt gebruiken of een textuur waar u het meest van houdt, het aanpassingsproces is eenvoudig omdat de stijl volledig aan u is. Van ontspannende prints tot heldere, excentrieke prints die uw persoonlijkheid weerspiegelen, een geprinte wandbekleding is precies wat u nodig heeft om uw ouderslaapkamer thuis te laten voelen.

Badkamer

Een goed ontworpen badkamer is goed voor zowel de bewoners als de gasten van het huis. Zet een extra fakkel in uw sanitaire ruimte met elementen als faux baksteen geprinte wandbekleding of verhoogde geometrische vormen om het middelpunt van het design in uw badkamer te zijn. Zo vloeit elke kamer in je huis feilloos over in de andere.

COMMERCIËLE RUIMTES

Restaurant, Cafetaria's & Eetkamers

Wilt u dat uw gasten zich thuis voelen in een chique omgeving die uw persoonlijke merk en motto weerspiegelt? Van fine dining restaurants en winkelcentrum cafetaria's, tot banketzalen, sieren uw diners met zowel comfort als stijl met een geprinte wandbekleding.

Door de sfeer te bepalen met een bedrukte wandbekleding, houdt u zich aan alle zintuigen van uw diner met een complementair decor dat zowel esthetisch aangenaam is om in te zijn als vertegenwoordigt waar u voor staat. Of het nu gaat om elegantie, rustiek, minimalistisch of een tussenliggende vibe, er is een bedrukte wandbekleding voor uw voorkeur.

Zwembad

Breng de bewoners van uw zwembad naar een overdekte oase van rust met een bedrukte wandbekleding. Het glinsterende water reflecteert op het door u gewenste patroon of ontwerp, en de gasten zijn zeker in ontzag voor de schoonheid en de chique stijl die een geprinte wandbekleding te bieden heeft.

Verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zijn de keuzes eindeloos om het thema en de sfeer van uw ruimte, inclusief uw binnenzwembad, te weerspiegelen.

Kantoor

Laat uw klanten zien dat u zaken bedoelt door uw moraal en merk te weerspiegelen in uw kantoor, of het nu een thuiskantoor is of in een gebouw. Vertaal het kleurenschema en het imago van uw bedrijf naar een bedrukte wandbekleding om uw kantoor te verfraaien.

Maak uw kantoor gezellig en uitnodigend voor beide partijen en zorg er tegelijkertijd voor dat u zelfverzekerd bent en het menens hebt.

Copyright © 2021 Spanplafond. Alle Rechten Voorbehouden - Algemene voorwaarden