Wat Is Een Spanplafond?

De strip waarin het doek geklikt wordt, kan vaak ook nog eens dienst doen als ophangsysteem voor schilderijen of andere wandversiering. Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar. Bij kanaalplaatvloeren geeft stucen wel problemen bij de naden, het beste is de naden niet dicht te stucen, die vloeren zijn nooit 100% vlak t..v. elkaar, ga je stucen dan valt het meer op dan niet gestuct.

Opmerking: je kunt minder vaak ontmoeten profiel monteren direct naar de onvoltooide gebruik ervan zorgt voor een minimale afstand tussen het plafond en opgespannen doek. Dus weeral een besparing op kap-en breekwerk. Je plafond krijg je ook nooit zo strak als met gyproc.

Onze plafondadviseur Tom helpt je met plezier bij het bepalen van het type spanplafond dat het best in jouw ruimtes past. De mogelijkheden zijn oneindig. Ik heb overlaatst een verbouwing gedaan, een zithoek van 5 op 5 bijgeplaats aan de bestaande living van 8 op 4.

Vraag onderaan de pagina naar een gratis prijs offerte voor uw project. Een spanplafond is een plafond vervaardigd uit een sterk doek, doch is het altijd mogelijk dat er een scheurtje ontstaat. Een satin kleur verzacht de ruimte een mat kleur is dan meer neutraal en een gelakt kleur vergroot de ruimte waar het spanplafond geplaatst wordt.

Begonnen als een verlichtingswinkel, draait het vandaag vooral rond de realisatie van projecten. Onze vakspecialisten hebben weinig constructieruimte nodig. Echter hebben we een kunststofraam (kiep of open) die bijna helemaal doorloop tot het plafond. Het is als het ware een elastisch plafond over u bestaande plafond.

 

Copyright © 2021 Spanplafond. Alle Rechten Voorbehouden - Algemene voorwaarden