Hoe een spanplafond uw bedrijf ten goede komt

spanplafond voor uw bedrijf

Net zoals persoonlijke stijl belangrijk is als het gaat om uw huis, is het ook essentieel voor elk bedrijf. Wanneer u uw klanten wilt laten weten dat u de beste bent in het bedrijf, moet u ervoor zorgen dat u de best mogelijke indruk achterlaat. Er zijn verschillende aspecten van de inrichting van een bedrijf. Een gebied dat vaak wordt verwaarloosd is het plafond. In plaats van al dat decoratieve potentieel te laten verdwijnen, is dit hoe een rekbaar plafond kan werken voor uw bedrijf.

Lees meer over Mijn Spanplafond: informatie, voorbeelden, tips en advies

Trek de aandacht

Zodra iemand in uw kantoor of showroom stapt, zal hij of zij versteld staan van de schoonheid van een stijlvol rekbaar plafond. De print die u kiest kan specifiek geselecteerd worden om de sfeer in de ruimte te versterken. U kunt bijvoorbeeld een natuurlijk ontwerp hebben om uw spa een nog luxueuzere uitstraling te geven, of u kunt kiezen voor geometrische figuren die passen bij uw meubelshowroom. Denk aan het type bedrijf dat u runt en hoe u wilt dat uw klanten zich voelen. Verlichting kan ook helpen de aandacht te vestigen op specifieke delen van de ruimte en kan het ontwerp zelf verbeteren.

Toegevoegde isolatie

Wanneer u een extra laag aan uw plafond toevoegt, voegt u ook extra isolatie toe. De ruimte blijft dankzij deze extra laag veel beter op temperatuur dan voorheen. Niet alleen zullen uw klanten zich comfortabeler voelen bij een bezoek aan uw bedrijf, maar u zult ook genieten van een verlaging van uw energiefactuur als gevolg daarvan. Wanneer u bespaart op uw uitgaven, neemt uw winstmarge toe, wat betekent dat u ook een grotere financiële beloning krijgt.

Licht verbeteren

span plafond design

Verschillende soorten verlichting zijn geschikt voor verschillende omgevingen. In een kapsalon heeft u bijvoorbeeld vrij sterke verlichting nodig om uw werk te kunnen doen en klanten precies te laten zien hoe hun haar er uit ziet. Als het gaat om een romantisch restaurant, wilt u echter de verlichting laag houden zonder uw klanten te laten loensen op het menu. Met spanplafonds kunt u elke vorm van verlichting hebben die u wenst. Kies gewoon het soort licht en het niveau van de doorschijnendheid van de stof en u zult genieten van elegante en effectieve verlichting voor uw bedrijf. De verlichting verbetert niet alleen de algehele zichtbaarheid van de ruimte, maar u kunt er ook op vertrouwen dat het ontwerp van uw spanplafond wordt benadrukt!

Geluidsreductie

Er zijn veel bedrijven die kunnen profiteren van een stillere werkomgeving. Niet alleen helpt u uw personeel zich te concentreren, maar u verbetert ook de ervaring van uw klanten. Als u bijvoorbeeld een bedrijf runt dat diensten aanbiedt als massagetherapie, reiki, acupunctuur, etc., dan is het het beste voor uw klanten als ze echte rust hebben. U hoeft geen luidruchtige buren boven te hebben die het genezingsproces verstoren. Als lawaai een van uw belangrijkste zorgen is, vraag dan naar geluiddichte spanplafonds voor het beste resultaat.

De stof absorbeert geuren

Een normaal plafond zal geen geuren absorberen in uw restaurant, kapsalon, bar of café. Voor iedereen die dit soort zaken doet, weet u hoe moeilijk het is om uw bedrijf goed te laten ruiken. Zelfs grondige ventilatie doet het niet en dit kan bijzonder uitdagend zijn in de winter. spanplafonds zijn gemaakt van stof, in tegenstelling tot uw gewone plafond. Dit betekent dat ze die geuren naar binnen trekken in plaats van ze uren of zelfs dagen te laten zweven.

Ijsbreker

Ijsbreker

Soms vinden nieuwe medewerkers of klanten het moeilijk om het ijs te breken. Wanneer je iets hebt dat zo visueel indrukwekkend is als een rekbaar plafond, kun je er zeker van zijn dat iedereen iets te bespreken heeft. Wanneer een klant binnenkomt en zijn of haar ogen direct worden aangetrokken door het plafond, kunnen uw medewerkers van dit moment profiteren door de stijl te becommentariëren en de klant om zijn of haar mening te vragen. Zo hebben ze het over iets dat niets te maken heeft met de behoeften van de klant of met wat u te bieden heeft - wat de perfecte manier is om het ijs te breken!

Elk van deze voordelen alleen al zou van een rekbaar plafond een uitstekende investering maken. Als je ze allemaal samenvoegt, is het geen wonder dat veel bedrijven hebben besloten om hun bedrijfspand op deze manier te verbeteren. Strakke, eenvoudige en effectieve spanplafonds kunnen worden ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Ze voldoen aan uw stijl, kleurstelling en eventuele aanvullende eisen zoals geluidsisolatie en doorschijnendheid. Met een spanplafond zal dit deel van de ruimte niet langer saai en saai zijn!

Copyright © 2021 Spanplafond. Alle Rechten Voorbehouden - Algemene voorwaarden