Spanplafond voor uw restaurant

spanplafond restaurant

Als u een bar of restaurant heeft, weet u dat niet alleen de vloer en de tafels regelmatig moeten worden schoongemaakt. De normale plafonds zullen in een mum van tijd verkleuren en lelijk worden, wat betekent dat ze vrij vaak opnieuw moeten worden geschilderd. Als je bijvoorbeeld een keuken hebt, kunnen de geuren en het vocht van al dat koken echt hun tol eisen. Het goede nieuws is dat een rekbaar plafond het antwoord is op al uw problemen! Lees meer over soorten spanplafonds

Niet-absorberend

Ten eerste worden spanplafonds gemaakt van speciaal materiaal dat is ontworpen om vocht en geuren af te weren. Als u ooit in de ochtend uw restaurant bent binnengelopen, zult u waarschijnlijk merken dat het ruikt naar een combinatie van verschillende voedingsmiddelen. Dit komt omdat deze geuren worden geabsorbeerd door de meer poreuze delen van de ruimte - zoals uw plafond. Door het installeren van een rekbaar plafond, houdt u uw restaurant of bar heerlijk ruiken! Natuurlijk moet u uw restaurant nog steeds schoonmaken en moet u het elke dag luchten, maar u hoeft zich geen zorgen te maken over die geuren die in uw plafond blijven hangen en uw bedrijf als een onhygiënische ruimte laten lijken.

Schitterende verlichtingsopties

Wanneer je een bedrijf runt zoals een bar of restaurant, is de verlichting ongelooflijk belangrijk. U wilt er zeker van zijn dat uw klanten elkaar en hun eten of drinken kunnen zien. U wilt ook harde verlichting vermijden, zodat iedereen het gevoel heeft dat hij of zij in het plaatselijke ziekenhuis is, in plaats van te genieten van een avondje uit. Dus, dim verlichting is het meest geschikt voor een ontspannende maaltijd en rekbare plafonds laten u toe om echt flexibel te zijn met uw verlichtingsopties. U kunt kiezen voor achtergrondverlichting of ingebouwde verlichting of zelfs een combinatie van beide, afhankelijk van uw behoeften. Denk na over wat het beste past bij de omgeving en de behoeften van uw klanten.

Creëer een thema

restaurant interieur design

Spanplafonds zijn er in zoveel verbazingwekkende ontwerpen. U kunt echt een specifiek thema creëren of benadrukken door eenvoudigweg het juiste spanplafondontwerp te kiezen! U kunt kiezen uit verschillende kleuren, patronen, ontwerpen en zelfs afbeeldingen. Bijvoorbeeld, als u wilt een nachtelijke terras type gevoel te creëren, kunt u gebruik maken van een sterrenhemel plafond ontwerp en versieren uw restaurant met kunstmatige wijnstokken en andere soortgelijke planten. Gebruik een natuurstenen vloer en voeg een aantal stijlvolle muurschilderingen toe om uw gasten het gevoel te geven van een romantische maaltijd op het Italiaanse platteland. Er is gewoon zo veel dat je kunt doen met het juiste plafondontwerp in combinatie met een geschikte muurschildering en een subtiele inrichting.

Gemakkelijk te reinigen

Hoewel deze oppervlakken geen geuren en vocht absorberen, kan het nodig zijn om af en toe het rekbare plafond te reinigen. Het goede nieuws is dat spanplafonds veel gemakkelijker te reinigen zijn dan gewone plafonds. Het enige wat u hoeft te doen is ze voorzichtig met water af te vegen! Afhankelijk van de grootte van uw plafond en de hoeveelheid vuil, moet u misschien een paar keer uw water verversen, maar u hoeft niet de moeite te nemen om opnieuw te schilderen.

Gemaakt op elke maat

span plafond resto

Spanplafonds kunnen worden gemaakt op basis van de grootte die u nodig hebt. Als ze kunnen worden gemaakt om plafonds van grote ruimtes zoals winkels en showrooms te bedekken, kunt u er zeker van zijn dat ze in uw restaurant zullen werken. Het enige wat u hoeft te doen is een paar minuten de tijd nemen om het plafond te meten of u kunt uw leverancier van het spanplafond de meting voor u laten doen.

Snelle installatie

Uw restaurant is waarschijnlijk open van lunchtijd tot laat in de avond, in ieder geval. Dat betekent dat u niet veel tijd heeft om de kamer te verbouwen. Het goede nieuws is dat spanplafonds extreem snel worden geïnstalleerd. Dus, in tegenstelling tot het schilderen of vervangen van uw plafond, hoeft u uw bedrijf niet te sluiten en geld te verliezen om uw zaal er weer op zijn best uit te laten zien. Wanneer u kiest voor een ervaren en professionele spanplafondleverancier, kunt u er zeker van zijn dat zij ook op het gebied van het installatieproces echte experts zijn. Zorg ervoor dat u vraagt naar de installatie en een schatting van hoe lang het zal duren. U moet ook vragen of er iets is wat u kunt doen voordat ze aankomen (zoals het verwijderen van specerijen van tafels) om de dingen gemakkelijker te maken voor het installatieteam.

Copyright © 2021 Spanplafond. Alle Rechten Voorbehouden - Algemene voorwaarden