Wanneer spanplafonds en Interieurontwerp elkaar ontmoeten

keuken spanplafond

Interieurontwerp is door de jaren heen erg ver gekomen en het gaat niet meer alleen om kleuren en decoratieve items. De stijl van een kamer wordt nu bepaald door meer dan alleen die vier muren. Je moet de kamer van boven naar beneden bekijken en dat geldt ook voor je plafond. Gelukkig maken spanplafonds dit makkelijker dan ooit! Ze geven de ruimte een perfecte afwerking met minimale inspanning.

Pas het ontwerp van uw spanplafond aan

Net als de rest van de kamer gaat het om het pronken met je stijl en het weerspiegelen van je persoonlijkheid, zo ook je plafond. Met zoveel geweldige ontwerpen is effen wit gewoonweg geen optie meer! Als u een bepaald thema in gedachten heeft of een bepaalde sfeer wilt creëren, houd dit dan in gedachten bij de keuze van uw plafondontwerp. Als u van plan bent een rekbaar wandontwerp toe te voegen, zorg er dan voor dat u deze samen met uw rekbaar plafond bestelt en dat ze bij elkaar passen of een aangenaam contrast creëren. 3D-vormen en -effecten zijn vooral populair in amusementsruimtes en in bedrijven. Het is een zekere manier om indruk te maken op uw bezoekers en de ruimte echt uniek te maken. De verlichting kan worden geïntegreerd in het ontwerp of u kunt kiezen voor een verlicht oppervlak. De keuze die u maakt is afhankelijk van de stemming die u zoekt en het soort ontwerp dat u hebt gekozen. Sommige ontwerpen, zoals een sterrenhemel, zien er beter uit met achtergrondverlichting dan met geïntegreerde verlichting. Als u het niet zeker weet, vraag dan uw leverancier naar hun deskundige mening. Ze zijn niet alleen bekend met hun producten, maar ze hebben ook genoeg rekbare plafonds geïnstalleerd om te weten wat er het beste uitziet.

Geschikt voor alle ruimtes

Een van de beste dingen van spanplafonds is het feit dat ze kunnen worden gebruikt op kleine kamers en gebieden die enkele honderden vierkante meters groot zijn! Ze kunnen worden gebruikt in elke kamer, inclusief slaapkamers, woonkamers, keukens en badkamers. U kunt zelfs een verbazingwekkend plafondontwerp installeren om uw binnenzwembad een geheel nieuwe aantrekkingskracht te geven! Uitstekend voor residentieel en commercieel gebruik, spanplafonds zijn een uitstekende keuze voor kantoren, restaurants, bars, schoonheidssalons, en nog veel meer. De stof is duurzaam en het is perfect om te helpen bij het creëren van die perfecte gastvrije sfeer. Neem bijvoorbeeld een spa of schoonheidssalon. Als u wilt dat uw bezoekers zich ontspannen voelen zodra ze binnenkomen, kunt u niet de fout in gaan met een rustgevend plafondontwerp als aanvulling op uw rustgevende muurschildering en zachte verlichting. Het gaat erom de juiste sfeer te creëren en de juiste emotionele respons te triggeren.

Eenvoudig en stijlvol

spanplafond kinderkamer

PVC spanplafonds zijn een echte aanwinst als het gaat om het interieurontwerp. Ze zijn gemakkelijk te bewerken en ze werken ook zo goed met verschillende designelementen. Zelfs als u besluit om de inrichting van de ruimte in de toekomst te veranderen, is de kans groot dat uw duurzame spanplafond net zo goed past bij de nieuwe look. Het is de beste manier om een onaantrekkelijk oud plafond te bedekken en het te mengen met uw muren, vloeren en meubels.

Duurzaamheid

Terwijl sommige mensen hun kamer of huis zo vaak mogelijk een nieuwe look willen geven, geven anderen de voorkeur aan een soort tijdloze stijl. Natuurlijk is duurzaamheid ook een factor als je zo lang mogelijk wilt genieten van je ontwerpinspanningen. Gelukkig brengen onze PVC-spanplafonds dat zeer belangrijke voordeel met zich mee. U hoeft zich geen zorgen te maken over vocht in de lucht, het absorberen van geuren of iets dat een minderwaardig product in gevaar kan brengen. spanplafonds zijn gemaakt van de beste materialen om ervoor te zorgen dat ze lang meegaan!

Laat u inspireren

Soms, wanneer er zoveel geweldige keuzes zijn, kan het moeilijk zijn om te beslissen welke het beste is. Denk aan basisrichtlijnen zoals het gebruik van lichtere kleuren in kleinere ruimtes en donkerdere tinten in grotere ruimtes. Donkere kleuren geven de indruk van een kleinere ruimte en daarom wilt u ze niet gebruiken in kleine ruimtes. Hoewel een bepaald plafondontwerp er in het begin misschien geweldig uitziet, is het belangrijk om de passende muurschildering te vinden voordat u uw bestelling plaatst. Als je bijvoorbeeld een sterrenhemel hebt, wil je geen ochtendbosscène aan je muur toevoegen - kies dan voor een nachtscène. Vergeet niet - het is het hele pakket dat telt!

Copyright © 2021 Spanplafond. Alle Rechten Voorbehouden - Algemene voorwaarden