5 Unieke plafondelementen in modern design

Unieke plafondelementen

Verban de typische spanplafond afwerkingen ten gunste van deze moderne, chique plafondelementen.

Basis plafondafwerkingen zoals gipsplaten, stucwerk en popcorn plafonds kunnen saai zijn. Waarom dan genoegen nemen met het gewone als u uw plafond kunt omtoveren tot een uniek, stilistisch middelpunt dat uw hele ruimte complimenteert?

Of u nu uw woonkamers, badkamers, keukens of woonkamers wilt transformeren, of zelfs uw commerciële restaurants, kantoren en zwembaden, bekijk de top 5 van de meest unieke plafondelementen in modern design.

HOUTEN PRACHT EN PRAAL

Hout is niet voor niets een zeer populair materiaal voor plafonds. Om een rustieke of minimale esthetiek te bereiken, kan een met hout bekleed plafond eenvoudig worden uitgevoerd als een lambrisering, met metalen details, of in meer ingewikkelde ontwerpen met balken om een interessant aandachtspunt te creëren.

Ook in meerdere texturen, vormen en maten kan het ontwerpen van een eigen plafond met hout een prachtige oplossing zijn voor een lege ruimte.

VINYL SPANPLAFOND

Bent u op zoek naar een stijlvolle en aanpasbare plafondafwerking die een stempel drukt op uw ruimte? Dan zijn vinyl stretchplafonds iets voor u. Gemaakt van polyvinylchloride (PVC), wordt het materiaal uitgerekt tot een vel dun, maar ongelooflijk sterk, vinyl. Niet alleen zijn ze prachtig, waardoor ze van rand tot rand kunnen worden afgewerkt, maar ze zijn ook duurzaam omdat ze 130 liter water kunnen vasthouden.

De kleuren en vormen zijn ook volledig aanpasbaar, op die manier kunt u uw plafond coördineren om uw kamer te complimenteren, waardoor het feilloos doorloopt. Creëer verschillende vormen en verhoog met een glanzend vinyl plafond met de mogelijkheid om ook de verlichting te integreren.

3D VORM PVC SPANPLAFOND

Maak uw plafond echt tot het middelpunt van elke ruimte met 3D-spanplafonds. Net als bij vinyl spanplafonds wordt het gebruikt om de illusie van een driedimensionaal oppervlak te bereiken. Creëer bijvoorbeeld de adembenemende uitstraling van het zijn in de ruimte of onder water.

Door gebruik te maken van meerlaagse inlijsting, verlichting en/of 3D-kunstwerk, creëert deze binnenomgeving een buitengewone woonomgeving en is deze uitermate uitnodigend in zowel commerciële als residentiële ruimtes. In alle vormen en maten, en in eindeloze kleuren en dessins, kan een 3D-spanplafond een uitkomst zijn om uw ruimte te verheffen.

BAKSTENEN

Wat is een betere manier om moderne, rustieke glamour te bereiken dan met een andere grondstof - baksteen! Baksteenfineer en ruwe baksteen zijn een perfecte textuur voor een rustiek oppervlak om het juiste contrast in de ruimte te brengen. Deze baksteenafwerkingen transformeren de meest minimale ruimtes in iets onconventioneels en spannends.

GEBEELDHOUWDE EN GEACCENTUEERDE PLAFONDS

Een perfecte manier om de aandacht te vestigen op uw plafond en er een vorm van kunst van te maken is met beeldhouwen en accentkleuren. Voeg een uitgesneden plafond toe in de vorm van een diamant met een hanglamp om de ruimte dramatischer te maken.

Ook door het plafond fel blauw of rood tegen een ivoren wand te schilderen, kunt u uw kamer de spannende afwerking geven die u zo graag wilt.

Copyright © 2021 Spanplafond. Alle Rechten Voorbehouden - Algemene voorwaarden