Gyproc metal stud Putte

Gyproc metal stud Putte

Een Gyproc tussenwand, scheidingswand of plafond Putte is meer dan een plaat van gips. Om ervoor te zorgen dat de platen netjes overeind blijven staan, of waterpas hangen wordt er gebruik gemaakt van de Gyproc metal stud profielen Putte. Dat zijn profielen die vakkundig geplaatst worden, en waar de Gyproc Putte panelen vervolgens op worden bevestigd. Op deze pagina kun je wat meer informatie vinden over Gyproc metal stud oplossingen, neem voor meer advies contact op met onze medewerkers.

Wat is een Gyproc metal stud Putte?

Om een Gyproc Putte oplossing te installeren wordt er gebruik gemaakt van de Gyproc metal stud, een systeem van profielen die horizontaal en verticaal geplaatst worden. Er wordt een frame opgebouwd waar de Gyproc platen op bevestigd worden. Er zijn diverse Gyproc metal stud profielen Putte op basis van de toepassing, en de dikte van de platen die bevestigd worden.

Is elke Gyproc metal stud gelijk?

Nee, er zijn diverse soorten Gyproc metal stud profielen met verschillende afmetingen en vormen. Door de juiste oplossing te kiezen voor iedere afzonderlijke situatie kunnen er wanden en plafonds op maat gerealiseerd worden. Denk bijvoorbeeld aan een plafond met een curve, dan moet er naast de buigzame gipswand ook een Gyproc metal stud frame gebruikt worden met profielen die hiervoor geschikt zijn. Voor hangende constructies zijn ook andere profielen geschikt dan voor staande tussenwanden of scheidingswanden Putte.

Voor elke toepassing de juiste Gyproc metal stud

Bij een afgehangen plafond zijn er andere vereisten dan bij een vrijdragend plafond Putte. De afmetingen van de ruimte spelen ook een belangrijke rol. Daarom is het plaatsen van een Gyproc wand of plafond vakwerk. Voor elk project worden de juiste materialen gekozen om de kwaliteit te leveren die de klant verwacht. Zo kunnen er nog specifieke wensen bestaan zoals het aanbrengen van isolatie voor warmteregulering, of akoestische demping wanneer één ruimte bijvoorbeeld wordt opgedeeld in twee afzonderlijke spreekkamers.

Verschillende Gyproc metal stud profielen Putte

Het opbouwen van een degelijk raamwerk vergt kennis en vakmanschap. Zo worden horizontale metalstud profielen van het MSH 75 type altijd gecombineerd met verticale metalstud profielen van MSV 75. De afstand tussen de verticale profielen liggen in dit geval op zestig centimeter afstand van elkaar. Er zijn ook verschillende benamingen voor Gyproc metal stud profielen:

  • Horizontaal profiel, ligger, MSH of U metalstud
  • Verticaal profiel, staander, MSV of C metalstud

Een belangrijke reden voor het gebruik van Gyproc metal stud Putte is de snelheid van werken. Met deze methode kan een nieuwe wand zeer snel gemonteerd worden mits het door vakmensen uitgevoerd wordt.

Spanplafonds/wanden

CLIPSO®spanplafond/spanwand is speciaal ontworpen voor hoogstaande kwalitatieve oplossingen op het gebied van esthetiek en comfort, ideaal voor renovatie, nieuwbouw en decoratie.

Spanplafonds/wanden

Akoestisch

Wat een aangename akoestiek! Vandaag de dag is het een luxe te kunnen wonen en werken in een akoestisch aangenaam en comfortabel leefklimaat.

Akoestisch

Decoratieve prints

Clipso Sign is een decoratieve print bekleding voor interieur decor of visuele communicatie in groot formaat.


Decoratieve prints

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie Antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Spanplafond. Alle Rechten Voorbehouden