Gyproc prijs

gyproc prijs

In steeds meer woningen en kantoorpanden wordt Gyproc toegepast. Dit soort platen van gips zijn snel aan te brengen met een minimum aan overlast, het ziet er heel aantrekkelijk uit, er zijn allerlei mogelijkheden en de Gyproc prijs is ook nog eens zeer interessant. Het is geen wonder dat Gyproc oplossingen zo populair zijn. De Gyproc prijs is afhankelijk van diverse factoren, op deze pagina geven we alvast wat richtprijzen, neem voor specifieke informatie gerust contact met ons op.

Gyproc prijs per vierkante meter

De prijzen voor Gyproc platen en de werkzaamheden die hierbij nodig zijn variëren van ongeveer 25 tot aan 70 euro per vierkante meter. Je ziet dat de marge erg ruim is, dit heeft vooral te maken met de complexiteit van het project en de uitgangssituatie. Bij een spanplafond zijn andere factoren van toepassing dan bij een verlaagd plafond , daarnaast kan de methode ook anders zijn. Bij een voorzetwand begint de Gyproc prijs vanaf pakweg 25 euro per vierkante meter, bij een scheidingswand moet je een Gyproc prijs rekenen vanaf 40 euro per vierkante meter, een Gyproc plafond start bij ongeveer 55 euro per vierkante meter.

Gyproc prijs scheidingswand

Om van één ruimte snel twee ruimtes te maken is het plaatsen van een Gyproc scheidingswand de ideale oplossing. De wanden wordt opgebouwd aan de hand van een skelet van hout of metaal. Het is mogelijk om isolatiemateriaal aan te brengen voor temperatuurregulering en/of akoestische demping. Een enkele scheidingswand start bij 40 euro per vierkante meter, een dubbele scheidingswand bij 55 euro.

Gyproc prijs voorzetwand

Met een voorzetwand kun je de oude muren verbergen, of heel eenvoudig leidingen en schakelaars inbouwen. Er wordt een skelet gemaakt van hout of metaal die tegen de bestaande wand geplaatst wordt. Op basis van een speciale kleefmortel is het ook mogelijk in een aantal situaties om de platen direct aan de wand te bevestigen. Reken op prijzen vanaf 25 euro per vierkante meter voor een enkele wand, en een Gyproc prijs vanaf 30 euro voor een dubbele voorzetwand.

Gyproc prijs plafond

Ook hier kunnen leidingen en apparaten perfect weggewerkt worden in een verlaagd plafond. Daarnaast is een Gyproc plafond plaatsen ook geschikt voor zowel thermische als akoestische isolatie. Het is vaak mogelijk om het plafond direct op de aanwezige materialen te bevestigen, als dit niet mogelijk is wordt het Gyproc plafond aan de wanden bevestigd. De kosten voor een afgehangen plafond en voor een vrijdragend plafond plaatsen liggen normaal gesproken tussen de 55 tot 70 euro per vierkante meter.

Elke situatie is anders, daarom brengen wij graag een vrijblijvende offerte op maat uit voor elk project. Neem direct contact op voor onze scherpe Gyproc prijs.

Spanplafonds/wanden

CLIPSO®spanplafond/spanwand is speciaal ontworpen voor hoogstaande kwalitatieve oplossingen op het gebied van esthetiek en comfort, ideaal voor renovatie, nieuwbouw en decoratie.

Spanplafonds/wanden

Akoestisch

Wat een aangename akoestiek! Vandaag de dag is het een luxe te kunnen wonen en werken in een akoestisch aangenaam en comfortabel leefklimaat.

Akoestisch

Decoratieve prints

Clipso Sign is een decoratieve print bekleding voor interieur decor of visuele communicatie in groot formaat.


Decoratieve prints

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie Antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Spanplafond. Alle Rechten Voorbehouden