Gyproc plafond plaatsen Balen

Gyproc plafond plaatsen Balen

Gyproc plafonds Balen zijn de laatste tijd erg populair, ze zijn snel te plaatsen en zeer betaalbaar. Bij een Gyproc plafond plaatsen Balen zijn er diverse mogelijkheden, op deze pagina leggen we uit hoe een Gyproc Balen plafond plaatsen Balen in zijn werk gaat.

Waarom kiezen voor een Gyproc plafond Balen?

Gyproc plafond Balen
  • Geschikt voor plaatsing onder bestaande materialen.
  • Geschikt voor bevestiging aan de muren in kleinere ruimtes.
  • Ideaal om een plafond Balen te verlagen.
  • Isolerende werking voor energie en geluid.
  • Optie om gebogen plafonds Balen te maken.
  • Snelle oplevering en weinig overlast bij plaatsing.
  • Kosteneffectief met prachtige resultaten.

Afgehangen Gyproc plafond plaatsen Balen

Onder afgehangen verstaan we een plafond die bevestigd wordt aan het materiaal dat reeds aanwezig is zoals beton of houten balken. Met deze methode kan een plafond eenvoudig verlaagd worden, schuine daken kunnen geïsoleerd en afgewerkt worden en het is geschikt voor grote overspanningen. De Gyproc platen worden direct aan de onderliggende balken of kepers geschroefd. Deze balken of kepers moeten overigens wel waterpas zijn. Wanneer dit niet het geval is zijn er alternatieve oplossingen zoals het plaatsen van balken of beugels.

Vrijdragend Gyproc plafond plaatsen Balen

Bij deze methode wordt het nieuwe plafond Balen niet aan de materialen boven het plafond bevestigd, maar aan de muren die zich om het plafond heen bevinden. Dit is ook een eenvoudige manier om een plafond te verlagen, en het is geschikt voor situaties waar de bovenliggende materialen niet voldoende draagkracht bezitten. Deze oplossing is niet geschikt voor zeer grote ruimtes, de overspanning mag tot maximaal vijf meter zijn. De bevestiging vindt plaats met metalen profielen om het plafond een hoge mate van stabiliteit te geven. Er wordt een raamwerk van metaal gemaakt waar de Gyproc platen aan bevestigd worden.

Gyproc plafond buigen

Het is ook mogelijk om Gyproc spanplafond Balen te plaatsen die een curve hebben, deze kromming kan variabel zijn. Dit werkt op basis van flexibele profielen in combinatie met Gyproc platen die buigzaam zijn. Dit geeft een bijzondere afwerking in veel ruimtes waaronder ook kantoren, winkels, horeca gelegenheden en in particuliere woningen met een modern interieur.

Gyproc plafond Balen afwerken

Door de ABA voeg techniek toe te passen kan het plafond netjes afgewerkt worden. Bij deze methode worden de schuine voegen van de Gyproc platen Balen afgewerkt met een gaasband en voegspecie. Wanneer de voegen opgevuld zijn wordt er een finisher gebruikt om een mooi egaal resultaat te verkrijgen. Bij de kopse voegen wordt papierband gebruikt in plaats van gaasband.

Spanplafonds/wanden

CLIPSO®spanplafond/spanwand is speciaal ontworpen voor hoogstaande kwalitatieve oplossingen op het gebied van esthetiek en comfort, ideaal voor renovatie, nieuwbouw en decoratie.

Spanplafonds/wanden

Akoestisch

Wat een aangename akoestiek! Vandaag de dag is het een luxe te kunnen wonen en werken in een akoestisch aangenaam en comfortabel leefklimaat.

Akoestisch

Decoratieve prints

Clipso Sign is een decoratieve print bekleding voor interieur decor of visuele communicatie in groot formaat.


Decoratieve prints

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie Antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Spanplafond. Alle Rechten Voorbehouden