Gyproc Melle

gyproc Melle

Wanneer je een verlaagd plafond Melle wilt aanbrengen, een scheidingswand of een tussenwand wilt plaatsen is gipskarton ofwel Gyproc Melle een uitstekende oplossing. Met dit materiaal kun je snel een huis, kantoor of winkelpand transformeren tot een compleet nieuwe omgeving. Werken met Gyproc gaat snel, efficiënt en met een minimum aan overlast voor de bewoner of de gebruiker, en dankzij het brede spectrum aan mogelijkheden is er voor elke situatie de juiste oplossing te bedenken. Welkom bij de specialisten op het gebied van Gyproc Melle oplossingen in België, bekijk de informatie op deze pagina of neem voor advies op maat direct contact met ons op.

Wat is er mogelijk met Gyproc Melle?

De drie voornaamste toepassingen van Gyproc Melle zijn:

  • Gyproc scheidingswanden Melle: Met een scheidingswand kun je één ruimte snel ombouwen tot twee aparte ruimtes. Het is hierbij mogelijk om de wand zowel thermisch als akoestisch te isoleren.
  • Gyproc voorzetwanden Melle: In plaats van een compleet nieuwe wand te maken, kun je met een Gyproc voorzetwand snel een ruimte netjes maken, en daarnaast leidingen en schakelaars in de Gyproc muur Melle monteren voor een prachtige afwerking.
  • Gyproc plafonds Melle: Je kunt het spanplafond Melle verlagen voor esthetische redenen, of om de energiekosten te besparen. Ook hier kan thermische of akoestische isolatie een rol spelen.

Hoe werkt een Gyproc wand Melle of plafond plaatsen?

gyproc wand plaatsen Melle

Er wordt een frame opgebouwd met hout of metaal waar de Gyproc gipsplaten op bevestigd worden. Deze stevige constructie is duurzaam, en te voorzien van isolatie naargelang de specifieke voorkeuren. Bij een plafond kan het Gyproc plafond Melle worden bevestigd aan de bestaande materialen, als dit niet mogelijk is wordt het gipskarton aan de muren bevestigd.

Hoe kun je een Gyproc plafond Melle of wand afwerken?

gyproc plafond Melle

Er zijn vele mogelijkheden om Gyproc af te werken Melle, bijvoorbeeld door deze Gyproc te schilderen Melle, te behangen of te betegelen. Daarmee is het dus vergelijkbaar met elke reguliere wand. Houd er wel rekening mee dat gips een hoog absorberend vermogen heeft, er zal eerst een primer aangebracht moeten worden om de hechting en dekking van de bekleding optimaal te houden.

Wat kost Gyproc Melle?

gyproc prijs Melle

De Gyproc platen Melle zijn in verschillende diktes verkrijgbaar, er is gipskarton voor gebruik in vochtige ruimtes evenals buigzame Gyproc panelen voor gebogen plafonds. Daarnaast is de constructie van groot belang, afhankelijk van de werkzaamheden die verricht worden moet je rekenen op 25 tot 70 euro per vierkante meter. Dat is de prijs voor Gyproc Melle.

Meer weten over de mogelijkheden van Gyproc Melle? Bekijk de informatie op onze website, of neem contact op met onze medewerkers voor advies op maat.

Spanplafonds/wanden

CLIPSO®spanplafond/spanwand is speciaal ontworpen voor hoogstaande kwalitatieve oplossingen op het gebied van esthetiek en comfort, ideaal voor renovatie, nieuwbouw en decoratie.

Spanplafonds/wanden

Akoestisch

Wat een aangename akoestiek! Vandaag de dag is het een luxe te kunnen wonen en werken in een akoestisch aangenaam en comfortabel leefklimaat.

Akoestisch

Decoratieve prints

Clipso Sign is een decoratieve print bekleding voor interieur decor of visuele communicatie in groot formaat.


Decoratieve prints

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie Antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Spanplafond. Alle Rechten Voorbehouden