Plafond Glabbeek

plafond Glabbeek

Hoewel je er niet altijd op let, hebben de meeste ruimtes een plafond Glabbeek. Je merkt pas dat hoe belangrijk het is een degelijk plafond te hebben wanneer deze ontbreekt! Stel je voor, televisie kijken met een paraplu in je hand. Hoewel, je kunt in de nacht naar de sterren staren vanuit je bed, draag wel een warme pyjama! Niet elk plafond is gelijk, en niet elke toepassing van een plafond Glabbeek is hetzelfde. Daarom zijn er meer oplossingen voor plafonds dan je wellicht zult denken. Onze specialisten installeren het plafond dat past bij de wensen van de klant. En daarbij zijn goede communicatie en duidelijke informatie van groot belang. Op deze pagina behandelen we alvast enkele mogelijkheden van nieuwe plafonds Glabbeek, neem voor advies op maat gerust contact op met onze medewerkers.

Nieuw plafond Glabbeek in elke ruimte

Wanneer er geen bestaand plafond aanwezig is, of het oude plafond Glabbeek voldoet niet meer aan de wensen van de bewoners of gebruikers, wordt het tijd om uit te kijken naar een nieuw plafond te plaatsen Glabbeek. Omdat een compleet nieuw plafond maken Glabbeek vaak niet praktisch is, worden er steeds vaker oplossingen bedacht met spanplafond Glabbeek of bijvoorbeeld Gyproc Glabbeek plafonds. Dit zijn plafonds die niet de draagkracht bezitten van een traditioneel plafond Glabbeek, maar wel veel nieuwe mogelijkheden bieden.

Meer mogelijkheden met een plafond Glabbeek

Stel, je hebt een ruimte met een zeer hoog plafond. Die verticale ruimte is prettig wanneer je een giraffe hebt als huisdier, maar verder biedt het meer nadelen dan voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de energiekosten om al deze kubieke meters warm te houden in de koude maanden, en koel te houden in de zomer. Daarnaast kan een hoog plafond de akoestiek in de ruimte nadelig beïnvloeden met een holle echo die niet prettig is. Laten we de moeite die het kost om een hoog plafond te reinigen nog maar achterwege laten. Het is overigens ook mogelijk dat er geen dicht plafond aanwezig is, en dat je tegen steunbalken kijkt.

Waarom kiezen voor een nieuw plafond Glabbeek?

Wanneer je een spanplafond of Gyproc plafond Glabbeek laat installeren profiteer je van de volgende voordelen:

  • Dit soort plafonds Glabbeek zijn snel te installeren.
  • Het heeft geen negatieve invloed op de bestaande constructie.
  • Je kunt energie kosten besparen.
  • Met akoestische isolatie wordt het geluid in de ruimte beter, en wordt geluid binnen en buiten gedempt.
  • Leidingen, kabels en apparatuur kunnen achter het plafond verscholen worden voor een strak aanzicht.
  • Het maken van laaghangende plafonds Glabbeek is zeer kosteneffectief.

Er zijn vele mogelijkheden, van een verlaagd plafond tot een gebogen plafond Glabbeek, in zowel kleine als grote ruimtes. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Spanplafonds/wanden

CLIPSO®spanplafond/spanwand is speciaal ontworpen voor hoogstaande kwalitatieve oplossingen op het gebied van esthetiek en comfort, ideaal voor renovatie, nieuwbouw en decoratie.

Spanplafonds/wanden

Akoestisch

Wat een aangename akoestiek! Vandaag de dag is het een luxe te kunnen wonen en werken in een akoestisch aangenaam en comfortabel leefklimaat.

Akoestisch

Decoratieve prints

Clipso Sign is een decoratieve print bekleding voor interieur decor of visuele communicatie in groot formaat.


Decoratieve prints

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie Antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Spanplafond. Alle Rechten Voorbehouden