plafondpanelen Heuvelland

Ervaren expert in plafondpanelen Heuvelland!

plafondpanelen Heuvelland plafondpanelen Heuvelland plafondpanelen Heuvelland plafondpanelen Heuvelland plafondpanelen Heuvelland plafondpanelen Heuvelland plafondpanelen Heuvelland plafondpanelen Heuvelland plafondpanelen Heuvelland plafondpanelen Heuvelland

Een expert voor plafondpanelen Heuvelland? Dan kunt u rekenen op de expertise en ervaring van KCP plafondpanelen. Wij leveren maatwerk én plaatsen uw plafondpanelen.

plafondpanelen Heuvelland: Voor wie?

Wanneer je het plafond van jouw woning wenst af te werken op een degelijke, propere maar tegelijk betaalbare manier, dan is een plafondpanelen Heuvelland een bijzonder interessante optie.

Ook wie een nieuw plafond wenst te plaatsen, doet er goed aan een plafondpanelen Heuvelland te overwegen. Niet alleen de prijs is interessant, maar ook het plaatsen kan vrij snel gebeuren. Ontdek meer over het plaatsen van een plafondpanelen door KCP!

Wat is juist een plafondpanelen Heuvelland?

Een plafondpanelen Heuvelland is een kunstdoek dat door middel van warmte strak wordt opgespannen tegen onzichtbare profielen aan de muren. Na de plaatsing koelt het plafond terug af.

Het doek kan perfect op maat worden gemaakt. Daardoor is het ideaal voor iedere ruimte waarin je een nieuw plafond wil plaatsen of het bestaande plafond wil verlagen met een minimumverlies aan ruimte.

Eenvoudig te onderhouden

Een plafondpanelen is zeer eenvoudig te onderhouden omdat ze afwasbaar zijn. Bovendien zijn ze bestand tegen vocht en schimmels en zijn ze poriëndicht. Ze zijn bijgevolg ook geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer of de keuken.

Wat kost een plafondpanelen?

plafondpanelen zijn goedkoper dan een volledig nieuw plafond te laten plaatsen en ook heel wat minder arbeidsintensief. Daardoor zal de plafondpanelen Heuvelland prijs heel wat lager liggen dan een ander plafond te plaatsen.

Daarnaast zijn er ook veel minder materialen nodig om een plafondpanelen Heuvelland op te hangen.

CLIPSO: Design & akoestisch

Wij bij KPC Heuvelland gebruiken voor plafondpanelen vaak het bekledingssysteem van CLIPSO. Ontdek hieronder waarom!

CLIPSO® is een kwaliteitsvol bekledingssysteem in digitale druktechniek (miljoenen kleuren) voor wand- en plafonddecoratie, geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

De decoratie wordt gerealiseerd op basis van een collectie foto's van talentvolle designers, of aan de hand van gelijk welke afbeelding naar eigen keuze.

Aangenaam en comfortabel leefklimaat dankzij CLIPSO

Dankzij CLIPSO kunt u wonen en werken in een akoestisch aangenaam en comfortabel leefklimaat! plafondpanelen of wandbekleding samen met de juiste isolatie bieden uitstekende resultaten. Niet alleen ziet het er mooi uit, soms maakt het extra isolatie soms zelfs overbodig, omdat de akoestische bekleding voldoende geluid absorbeert.

Voordelen en werkwijze decoratie met CLIPSO

  • Het monteren gebeurt bij kamertemperatuur en vereist geen verplaatsing van meubels.
  • Plafond- en wandbekleding passen zich aan alle vormen aan
  • CLIPSO® plafondpanelen/wand verhoogt het akoestisch comfort
  • De plafond- wandbekleding is onderhoudsvriendelijk en overschilderbaar
  • CLIPSO® plafondpanelen en wand doeken voldoen aan brandklasse M1 en hebben 15 jaar garantie
  • Snelle en eenvoudige maatopname met onmiddellijke prijsopgave
  • Montage gebeurt meestal in één keer en veroorzaakt geen hinder
  • Het opspansysteem zorgt voor een perfect gladde en homogene afwerking
  • Mogelijkheid tot integreren van spots, verlichtingselementen en alle soorten technische en decoratieve elementen
  • Vochtwerend en chloorbestendig, perfect geschikt voor badkamers, zwembaden, spa- baden e.d.

Een belangrijk criterium waarin de Clipso akoestische bekleding uitstekende resultaten biedt? De nagalmtijd(RT60), dit is de tijd die nodig is om het niveau van de geluidsbron te verminderen met 60db. Hoe lager de tijd, hoe groter het akoestisch comfort!

Meer info over plafondpanelen? Contacteer ons!

Spanplafond Heuvelland

Spanplafonds/wanden

CLIPSO®spanplafond/spanwand is speciaal ontworpen voor hoogstaande kwalitatieve oplossingen op het gebied van esthetiek en comfort, ideaal voor renovatie, nieuwbouw en decoratie.

Spanplafonds/wanden

Akoestisch

Wat een aangename akoestiek! Vandaag de dag is het een luxe te kunnen wonen en werken in een akoestisch aangenaam en comfortabel leefklimaat.

Akoestisch

Decoratieve prints

Clipso Sign is een decoratieve print bekleding voor interieur decor of visuele communicatie in groot formaat.


Decoratieve prints

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie Antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Spanplafond. Alle Rechten Voorbehouden