Spanplafond & Andere Kinderen Interieur Ontwerp Kenmerken

Een van de dingen die het spanplafond zo aantrekkelijk maken voor de kinderkamers is dat het zo gemakkelijk te installeren is. Je hoeft de kamer niet meer dan een paar uur te ontruimen.

Bovendien zijn er geen chemische dampen als gevolg van iemand die binnenshuis schildert, en het resultaat is fascinerender dan de meeste kunstenaars met een penseel kunnen bereiken. Nog beter is dat dit type plafond niet alleen kan worden bedrukt, maar ook van achteren kan worden verlicht om de perfecte uitstraling van een sterrenhemel met wolken te creëren.

Deze innovatieve ontwerpbenadering komt uit Europa, waar het de afgelopen jaren een ongelooflijk succes is geworden. Nu is het eindelijk zover en wint het aan populariteit met astronomische snelheid.

Een ander mooi aspect van spanplafonds is dat ze met hetzelfde gemak kunnen worden verwijderd en vervangen als ze werden geïnstalleerd, waardoor het uiterlijk van de kamer verandert wanneer u maar wilt.

Hoe worden spanplafond gemaakt?

Het rekbare plafond is gemaakt van lichtgewicht maar extreem sterke stof of folie. Als het van achteren verlicht is, heeft het transparante en semitransparante zones, afhankelijk van het ontwerp. De achtergrondverlichting wordt gerealiseerd door het plaatsen van LED-strips achter (boven) het plafond. Deze lampen zijn energiezuinig, verwarmen niet en werken op lage spanningen, waardoor ze perfect veilig zijn voor gebruik in een kinderkamer.

De illusie van een sterrenhemel is griezelig, door het gedrukte ontwerp van het plafond, dat vaak van foto's is gemaakt en zo een uiterst realistisch beeld geeft. De lampen zijn geen gloeilampen, maar verborgen bronnen waarvan het licht de ruimte bereikt die door de uitgerekte film wordt verspreid, wat ook lijkt op het verspreide sterrenlicht dat ons via de atmosfeer bereikt.

Stretch Murals en Ceilings als Verbindingen met de natuur

Deze technologie is de perfecte veilige manier om verbinding te maken met de natuur, waardoor de horizon van uw kind wordt verbreed. Bovendien kan het ook worden gebruikt voor muurschilderingen, waardoor een boslandschap of een uitzicht op de zee binnenshuis ontstaat. Nogmaals, zonder enige verf, lawaai of rommel, en allemaal onder een paar uur werk.

Dit is vooral te danken aan het feit dat de print in een drukkerij wordt gemaakt voor de installatie, dus het grootste deel van het werk is dan al gedaan.

Dit type toepassing kan zelfs op vloeren worden gebruikt, waar het op het oppervlak wordt geplakt in plaats van uitgerekt. Sommige van onze klanten gaan voor een volledige 360 graden ervaring, waarbij alle delen van de ruimte worden gebruikt om een betoverend buitenaards interieur te creëren.

De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

U kunt een romantisch landschap creëren, of een ruimtestation landschap met uitzicht op verre planeten. Als uw kind van sci-fi houdt, zal hij of zij dol zijn op een plafond of een muur die een scène uit een favoriete show of film uitbeeldt.

We kunnen doorgaan en u er alles over vertellen, maar we zijn er zeker van dat onze lezers al een levendig mentaal beeld van zichzelf hebben geschilderd.

Als u het op het plafond van uw muur of kinderkamer wilt zien, hoeft u ons alleen maar te bellen en dan komen wij de magie voor u bewerken.

Copyright © 2021 Spanplafond. Alle Rechten Voorbehouden - Algemene voorwaarden